Jukka Wallin Si vis pacem, para bellum

Kaikki blogit puheenaiheesta Julmuuden terrori

Salaliitto "pyhitti" 23/8 pommi-iskut Turkuun, Helsinkiin ym. kaupunkeihin!

Kahden radikalisoituneen terroriverkoston yhteenliittouman salainen sopimus elokuun 23. päivänä antoi alustavan siunauksensa Suomessa loppusyksystä toteutettaviksi kaavailluille pommi-iskuille, jotka yllättäisivät säälimättömästi suurimmat kaupunkimme pehmeine siviilikohteineen: Helsinki, Viipuri, Turku, Tampere, Oulu... 

Kuvottavaa syyllistämistä?

Ajattelin olla ottamatta kantaa tähän kammottavaan tapahtumaan, joka tapahtui Turussa perjantaina 19. elokuuta 2017. Mutta, näköjään on pakko, vaikka haluaisin unohtaa sen mahdollisimman nopeasti.

 

Malka omassa silmässä

Presidentti perään kuuluttaa malttia ja tolkkua. Hän puhuu törkeästä leimaamisesta. Hän puhuu tahallisesta väärinymmärryksestä. Hän puhuu siitä kuinka keskustelu maahanmuutosta on ollut vaikeaa, miltei mahdotonta.

Itä-Aleppon piiritys alkaa jo muistuttaa Leningradin piiritystä?

Kuva alkaa tarkentua. Syyrian ja Venäjän tekemät iskut ovat raakuudessaan ylittämässä jo Leningradinkin piirityksen vuosina 1941-1944.  Itä-Aleppossa on saarroksissa YK:n mukaan ainakin 275 000 ihmistä, joista lapsia on noin 100 000.  Tähän mennessä Syyriassa on kuollut noin 470 000 ihmistä, joista lapsia on arvioitu olevan 50 000.  Leningradin piirityksessä kuoli arvioiden mukaan  kaikkiaan 640 000  ihmistä. 

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä