Jukka Wallin Si vis pacem, para bellum

GCM-sopimuksen kummalliset kiemurat?

 

 

Viimeviikolla nousi tietyissä maahanmuuttoon  kriitisesti suhtautuvissa ryhmissä ja löyhissä kaveripiireissä pienoinen paniikki, kun havaittiin hallituksen esittäneen Global Compact for Safe, Orderly and Regular Migration- eli Suomeksi Yhdistyneiden kansakuntien globaalia maahanmuuttosopimusta”  alkoi tulvia hyväksymistä vastustavia kirjoituksia, ja nimien keräily sitä vastustavaan nettiaderssiin.

 

En olisi kiinnittänyt koko asiaan mitään huomioita, ellei Sebastian Tynkkynen olisi siitä kirjoittanut Twitterissä. Lainaus:”Siirtolaisuussopimus meinataan allekirjoittaa Suomen puolesta ilman tuontia eduskunnan täysistuntoon. Kansanedustaja @VilleTavio teki toimenpidealoitteen, jotta maahanmuuttoa löysyttävä sopimus saataisiin kiireellisesti eduskunnan valokeilaan” Johon olin minä pakotettu kysymään Tynkkyseltä ”Missä tämä "salainen sopimus" on luettavissa?”En ole tähänpäivään mennessä saanut vastausta kysymykseeni. Toisin jouduin vastaamaan itse omaan kysymykseeni ”Syvä hiljaisuus? Lainaus "Lopputuloksena on tarkoitus hyväksyä nk.globaali pakolaiskompakti Global Compact on Refugees) Kyseessä ei ole juridisesti sitova sopimus, vaan toiminnallinen viitekehys"

 

Eduskunnassa tätä viitekehyssopimusta on aloitettu käsittelemään 5.kesäkuuta alkaen, jolloin Ulkominsteriö lähtti sen Suuri valiokuntaan 6.kesäkuuta 2018. Sen jälkeen se lähetettiin ensin 7.kesäkuuta 2018 Hallintovaliokuntaan, jonka puheenjohtaja on perussuomalaisten Juho Eerola. Jossa päättettiin, että ”Asia on saapunut Hallintovaliokuntaan mahdollisia toimenpiteitä varten.” Samalla sopimusluonnos on mennyt Ulkoasianvaliokuntaan 12.kesäkuuta 2018 , jossa puheenjohtana on Matti Vanhanen ja päätös oli ”Valiokunta päätti, ettei asian E 43/2018 vp johdosta ryhdytä toimenpiteisiin”. Seuraava päätös oli ”Asian käsittely valiokunnassa on päättynyt.” Tämän jälkeen luonnos on käsittelty uudestaan Hallintovaliokunnassa 5.syyskuuta 2018 ”Valiokunta päätti, ettei asian johdosta ryhdytä toimenpiteisiin.” Seuraavaksi asiaa käsiteltiin Suuri Valiokunnassa 7.syyskuuta, jossa merkittiin pöytäkirjaan ”Merkittiin saapuneeksi hallintovaliokunnan ilmoitus : ei toimenpiteitä.” Huomattavaa on se, että Laura Huhtasaari on Hallintovaliokunnan ja Ulkoasiainvaliokunnan varajäsen, joten hän saa kaiken saman materiaalin, mitä varsinaisetkin jäsenetkin. Suuri valiokunnan jäsen on taas perussuomalaisten Jani Mäkelä ja varajäsenenä on Ville Tavio joka on varmaan ainoastaan sen sopimuksen lukenut?

 

Tietenkin tässä sopimuksessa, jos se hyväksyttään, voi olla joitain takaportteja, joiden avulla voitaisiin kiristää Suomen noudattamaan huomattavasti lievenpiä tulkintoja mitä Suomea velvoittavissa kansainvälisissä pakoilaissopimuksissa on. Mutta, se on epätodennäköistä, koska viimekädessä meitä velvoittavat EU:n ja Suomen lain eri tulkinnat.

 

Siten tämä on myrsky vesilasissa…

 

Sopimusluonnokset ovat luettavissa,jos haluaa katsoa sen tarpeelliseksi: täältä ja tästä

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän sirpaabdallah kuva
Sirpa Abdallah

Onhan tuo mainittu sopimus luettavissa tästä alla olevasta linkistä.
https://refugeesmigrants.un.org/sites/default/file...

Sopimus on tarkoitus referoida joulukuussa Marokon kokouksessa.

Tässä vielä Zeit Onlinessä oleva kirjoitus 14. heinäkuuta 2018. /Eipä ole kiinnostanut meillä medioita)
https://www.zeit.de/politik/ausland/2018-07/verein...

"YK: n pääsihteeri António Guterres , YK: n yleiskokouksen puheenjohtaja Miroslav Lajcák ja muut kannattajat pitivät asiakirjan keinona käsitellä maahanmuuttoon liittyviä haasteita. Meksikon YK: n suurlähettiläs Juan Gómez Camacho puhui "historiallisesta päivästä" vuosikymmenien ponnistusten jälkeen."

"Sopimus solmitaan virallisesti Marokon Marrakechissa joulukuussa pidettävässä kokouksessa."

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Jos ei kerta ole juridisesti sitova, miksi allekirjoittaa moinen
"julistus" ylipäänsä ? USA, Puola, Australia ja ilmeisesti monet
muutkin eivät tule allekirjoittamaan tätä avointen rajojen maail-
manjulistusta ja kriittisten suita tukkimaan pyrkivää ohjeistoa.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Käsitkääkseni Suomi on allekirjoitanut IPCC sopimuksen,joka ei oikeastaan niin ikään ole mikään pakottava, vaan ohjaava.

Suomi on EU:n jäsen, joten sieltä suunnasta tulee pakottava lainsäädäntö...

Käyttäjän tapiosimonen kuva
Tapio Simonen

Mitä enemmän maahanmuuttoa, sitä enemmän heikennyksiä

https://riikkapurra.net/2018/10/28/mita-enemman-ma...

https://riikkapurra.net/2018/09/29/hesarista-ja-tu...

https://riikkapurra.net/2018/09/02/fasisteja-siell...

TANSKA

https://beta.oikeamedia.com/o1-87217

– Sanon selkeästi, että emme halua lisää afrikkalaisia Tanskaan. Jos tänne tulee afrikkalaisia, heidän täytyy tuottaa järjestelmään ja heidän täytyy elää kaikkien vaatimusten mukaisesti, sanoo Inger Støjberg.

Suomen on tarkoitus allekirjoittaa sopimus joulukuussa YK:n kokouksessa, mutta perussuomalaiset ovat vaatineet YK:n GCM-siirtolaisuussopimuksen tuomista eduskunnan päätettäväksi.

Tähän mennessä Puola, Yhdysvallat, Unkari, Itävalta ja Australia ovat ilmoittaneet kieltäytyvänsä allekirjoittamasta sopimusta.

https://www.kansalainen.fi/tag/pernille-vermund/

https://www.dr.dk/nyheder/politik/v-og-df-nye-borg...

På Nye Borgerliges årsmøde i Vejle blev tre ting gentaget igen og igen:
Danmark skal ikke tage imod flere asylansøgere, udlændinge skal kunne forsørge sig selv, og kriminelle udlændinge skal sendes ud af landet efter første dom.

Partiformand Pernille Vermund gjorde det klart, da hun stod på scenen foran de knap 500 medlemmer: De tre punkter ikke er til diskussion med en borgerlig statsminister, der vil støttes af Nye Borgerlige.

Käyttäjän TimoHietanen kuva
Timo Hietanen

Kun on hyvässä muistissa 2015 alkaneen itämaisen invaasion
kuviot ja toimimattomat EU:n omatkin sopimukset, ei kyllä
luottoa heru, etteikö tästäkin "sopimustekeleestä" tulisi
tavalla tai toisella veronmaksajille puhdas painajainen!

Ainakin täällä Suomessa, jossa poliitikot mallioppilaan
innolla kyllä uhraavat mitä tahansa, jotta YK:n ja EU:n
kaikki suosituksetkin lopulta hoidetaan lakia jäljitellen
kotiin, maksoi mitä maksoi veronmaksajille joko puhtaina
miljardeina tai puukkona lapaluiden välissä joulutorilla.
Koska me Suomen kansalaiset olemme kaikenlaisen kusetuksen
arvoisia, jotta koko maailman sosiaalitoimisto Suomi voisi
jatkossakin hyysätä taktisia valehtelijoita täysihoidossa.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Huvittavaa on se, että perussuomalaisten puheenjohtaja Halla-aho on juuri se joka haluaa haalia tänne elätettäväksi muun muassa ukranalaisia. Halla-aho on edistänyt Ukrainan viisumivapautta, joka on tänäpäivänä todellisuutta. He saavat tulla tänne töihin kolmeksi kuukaudeksi tuon viisumivapuden turvin, ja jäädä tänne jos löytävät täältä töitä.

Puolalaiset hitsaajat ja balttian maiden kansalaisille, jotka ovat töissä täällä voidaaan maksaa lapsilisät heidän kotimaihin...

https://www.infopankki.fi/fi/elama-suomessa/maahan...

Lainaus: "Myös työnteko Suomessa voi tuoda sinut Suomen sosiaaliturvan piiriin.

Kuulutko sosiaaliturvaan ja saatko tukia? Asiaan vaikuttaa se, muutatko Suomeen jostakin Pohjoismaasta jostakin Euroopan unionin (EU) tai Euroopan talousalueen (ETA) maasta tai Sveitsistä tai maasta, jonka kanssa Suomella on sosiaaliturvasopimus.

ETA-maita ovat Euroopan unionin maat sekä Norja, Islanti ja Liechtenstein.

Lainaus loppuu.

Eli olemme jo olleet vuosikausia "koko maailman sosiaalitoimisto" mutta tästä perussuomlaiset ei halua keskustella.
Perussuomalaisten puoluesihteri Riikka Slunga-Puotsalo on Kelan hallituksen jäsen...

Airi Pulkkinen

"Lisäksi allekirjoittajamaat sitoutuvat tuomitsemaan kaiken kritiikin ja protestin rasismiksi ja muukalaisvihaksi", sanotaan sopimuksessa. Islamilaisen yhteistyön organisaatio OIC:llä on suuri vaikutus YK:ssa. OIC:n pysyvä edustus YK:ssa muodostuu 57:stä jäsenmaasta eli islamilaisesta jäsenvaltiosta sekä Palestiinalaishallinnosta, yhteenlaskettu väkiluku on puolitoista miljardia. Tätä osaa ihmiskunnasta OIC katsoo YK:ssa edustavansa. Millaisten tavoitteiden puolesta sekä YK:n ja EU:n päätöksiin kaikella painoarvollaan tosiasiallisesti tekee? OIC ei ole hyväksynyt YK:n ihmisoikeuksien julistusta, vaan se on hyväksynyt 5.8.1990 Egyptin Kairossa hyväksytyn islamilaisten ihmisoikeuksien julistuksen, ns. Kairon julistuksen islamilaisista ihmisoikeuksista. Tämä siksi, koska YK:n ihmisoikeuksien julistus ei nojaa islamin lakiin, shariaan. Koraani ja sharia-laki ovat siten OIC:in mukaan korkein ihmisoikeudellinen normi, jota nykymaailman tulee soveltaa. Ihmisoikeuksistakaan ei siten vallitse yhtenäistä konsensusta. Mutta Israelia OIC on jatkuvasti vaatimassa tilille ihmisoikeusrikoksista. OIC on ajanut YK:ssa myös ei-islamilaista maailmaa koskevaa lainsäädäntöä, joka kriminalisoisi uskontojen eli käytännössä islamin kaikinpuolisen arvostelun rangaistuksen uhalla kaikkialla maailmassa. Tätä tässä ko. GCM sopimuksessa ajetaan takaa. Eli tällä halutaan rajoittaa entisestään sananvapauttamme. Päämääränä ja tavoitteena koko maailma kalifaatin lipun alla.

OIC käskyttää myös Euroopan neuvostossa. Mm. että Euroopan tehtävänä on poistaa keskuudestaan kaikki islamofobian ilmentymät, oppilaitosten kuten yliopistojen ja koulujen tulee muuttaa opetussisältönsä ennen kaikkea sellaisiksi, että islamin asema merkitys korostuu oikealla tavalla, on edistettävä lukeneiston ja tiedotusvälineiden johdolla suvaitsevaisuutta joka ymmärtää että islamia koskevia ennakkoluuloja ei saa vahvistaa. On puututtava terrorismin "todellisiin" juuriin eli muslimien kokemaan epäoikeudenmukaisuuteen. On kohdistettava positiivista syrjintää eli erityistä yhteiskunnallista suosimista. On vahvistettava vihapuhelainsäädäntöä jne.

Käsittämätöntä on kuitenkin se nöyryys, kuuliaisuus ja into, jolla eurooppalaiset päättäjät ja etenkin EU on tätä käskytystä ryhtynyt aktiivisesti panemaan toimeen.

Tosiasia on, että islam poliittisine vaatimuksineen ja sharia-lakeineen on jo tunkeutunut vahvasti sekä YK:n päätöksentekoon että ennen kaikkea eurooppalaiseen päätöksentekoon ja linjauksiin, islamisaatiota osaltaan vahvasti edistäen.
Lue: Juha Ahvio Eurooppa ja Suomi islamisoituvat, Ayaan Hirsi Ali, Harhaoppinen
Linkki: http://erkkitoivanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/4182...

Toimituksen poiminnat