Jukka Wallin Si vis pacem, para bellum

Liberaalipuolueiden aatteellinen rappio

Keskustelin eräiden demari ja vasemmistoliittoon kuuluvien nuorten kanssa fb-sivustolla näiden puolueiden historiallisesta painolastista. Kyse oli, miksi islamia tunnustavat nuorukaiset ovat ehdokkaina ateistisista valtiota ajavissa puolueissa? Ei se, että ajaa kirkon ja valtion erottamista toisistaan tee vielä ateismia, vaan myös nämä puolueet kieltävät myös Jumalan olemassa olon. Sillä vasemmistoliitto ainakin omissa säännöissään toteaa ”Puolue asettaa humanismin, vasemmistolaiset arvot sekä eurooppalaisen työväenliikkeen perinteen yhteiskunnan kehittämisen perustaksi” Tämä on ihmetyttänyt minua jonkin aikaa. Ei islam ole ainakaan minun silmissäni ole humanistinen, vaan kaikkea muuta. Perimmäisesti olen ollut kiinnostunut myös miksi nämä puolueet ajavat Suurmoskeijaa Helsinkiin, kun saamaan aikaan haluavat kirkon ja valtion erilleen toisistaan. Tulin siihen tulokseen, että nämä puolueet tarvitseva näitä ”hyödyllisiä idiootteja” oikeuttaaksensa oman toimintansa, muutenhan Timo Harakan toteamus, että työväenpuolueet ovat pikkuhiljaa katoamassa poliittiselta kartalta kävisi nopeammin toteen.

 

Tämä yhteys on mielipuolinen jo siksi, että liittymällä ateistiseen ja ateismia ajavaan liikkeeseen, islamia tunnustava kieltää oman Jumalansa olemassa olon. Miksi Ozan Yanar ja Nasima Razmyar haluaa kieltää Jumalansa olemassa olon? Pidän näitä edellä mainittuja poliitikkoja poliittisina populisteina. Tosin he jatkuvalla rasismi syyttelyillään on itse sen myös näyttäneet toteen. Jos näiden painoarvo kansanedustajina näkyy toisia poliitikkoja rasisteiksi syyttelevänä, niin eikö kannata lopettaa ja siirtyä tekemään jotain tuottavaa työtä. . Pilaatte eduskunnan ja toisen kansanedustajien maineen, jotka haluavat tehdä työtä yhteisen Suomen ja maailman eteen

 

Meillä Suomessa ja suomalaisissa tiedotusvälineissä on hyvin vähän tai ole juurikaan käsitelty muslimiveljeskunnan vaikutusvaltaa tai sen pyrkimystä lisätä vaikutusta suomalaisessa yhteiskunnasta. Tällä hetkellä muslimiveljeskunnan näkyvimpänä johtajana Suomessa toimii Anas Hajjar, jonka yksi näkyvimmistä hankkeista on suurmoskeijan rakennuttaminen Helsinkiin muun muassa vihreiden ja vasemmistoliiton tuella. Monella ei ole mitään käsitystä mikä tai minkälainen järjestö on muslimiveljeskunta, tai mitkä ovat sen tärkeimmät tavoitteet. Monet kansalaiset ovat sen organisaation äänitorvia tietämättään, kannattamalla muslimien maahanmuuttoa Suomeen tai sen ajamia hankkeita. Takavuosina yksi näkyvimmistä kannattajasta oli Kimmo Sasi, joka ilmoitti julkisesti toivovansa Sharia-lakia osaksi myös Suomen lainsäädäntöä.

 

Muslimiveljeskunnan historia on pitkä ja se ulottuu aina 1900-luvun alkupuolelle saakka. Toisen maailmansodan aikana natsi-Saksan SS-joukoissa palveli niin sanottu muslimien Hanzar divisioona, joka oli muodostettu kroatian muslimeista, johtajanaan Jerusalemin mufti Amin al-Husseini. Amin al-Husseini ei tuomittu sodan jälkeen rikoksistaan, vaan Ranska auttoi häntä pakenemaan Saksasta.

 

Nykyaikana muslimiveljeskunta on ollut uutisissa Egyptin levottomuuksista, joiden pääarkkitehti oli Mohamed Morsi, joka kuitenkin syrjäytettiin ja loppujen lopuksi vangittiin. Muslimiveljeskunta on lietsonut uskonnollista väkivaltaa muun muassa Koptikristittyjä vastaan. Muslimiveljeskunta on kielletty muutamissa maissa, Egyptissä ja muun muassa Venäjällä Tšetšeniassa ja muualla Kaukasiassa puhjenneiden levottomuuksien takia.

 

Vihreiden europarlamentaarikko Heidi Hautala on sitä mieltä, että Euroopassa nouseva kansallismielisyys on viemässä naisten oikeuksia takaisin menneisyyteen? Helsingin sanomissa hän lausuu ”Esimerkiksi Venäjällä perustellaan muutoksia perinteisten arvojen palauttamisella. Kun kuulen sanaparin perinteiset arvot, voin arvata, että pelissä ovat naisten oikeudet” Mistä hän noin on päätellyt? Heidi Hautala on ollut viimeksi kunnolla otsikoissa ollessaan ministerinä Kataisen hallituksessa, mutta joutui eroamaan kesken kaiken. Myös Hautalan ja hänen puolisonsa toimia on jouduttu puimaan käräjäoikeudessa erään hämärän remontin yhteydessä. Hautala ei kuitenkaan ole huolissaan islamin perinteisestä naisen asemasta tai oikeastaan sen aseman puuttumisesta. Sillä islam on huonontanut naisten asemaa esimerkiksi Irakissa. Saddam Husseinin ajan Irakissa naisten asema oli vahva, mutta nykyään on huonommin asiat. Toisaalta, jos on koko ikänsä kasvanut islamilaisessa kodissa, jossa on noudatettu perinteisiä arvoja, niin lapsella ei ole vertailukohtaa länsimaisen arvopohjan omaavaan maailmaan. Mutta se ei taas saa olla peruste huonontaa meidän naisten oikeuksia.

 

Kamal Palani Jafi (demarit), Suldaan Said Ahmed (vasemmistoliitto) ja Tino Singh (vihreät) ovat ilmoittaneet vastustavansa rasismia ja potkia (Tino Singh) ”natsit pois vallasta” Jään odottamaan kuinka moni punavihreän liikkeen poliittisen islamin puolesta puhuja on enää valtuustossa seuraavan vaalikauden loppuun, jos hän pääsee toteuttamaan haaveensa . Vai onko tässäkin käymässä, että äänestäjät haluavat juuri poliittisen islamin valtuustoon, eli juuri äärioikeiston edustajia. Edellä mainituista ainakin Kamal Palani Jafi on ilmoittanut edustavansa nimenomaan poliittista islamia.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Laura Huhtasaari ja natsien sivustot puhuvat "rappioliberalismista." Rappion vastapainoksi meillä on kai sitten Helsingin kunnallisvaaleissa yhteislista "Terve Helsinki."

http://jounisnellman.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2320...

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

En tiedä mistään "terve Helsinki" porukasta...

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Nyt on kyllä päivän sakein kirjoitus. :D

Mistä olet keksinyt, että Nasima Razmyar olisi ns. uskovainen?
Mistä olet keksinyt, että vihreät olisi ateistinen puolue?
Miksi olet sitä mieltä, että ihminen ei saisi luopua esi-isensä uskontoa.
Miksi Jukka Wallin haluaa, että muslimisveljeskunnan valta kasvaa suomalaisessa yhteiskunnassa?
Miksi et itse muuta Saudi-Arabiaan, jos haluat kieltää ateismin tai vasemmistopuolueet?

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Totta kai saa luopua, mutta en oikein jaksa uskoa tähän, koska hän oln ilmoittanut julkisesti "Sdp:n Razmyar Hakkaraiselle: "Et tainnut muistaa, että olen muslimi"

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000002668600.html

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama

Ozan Yanar on ainakin julkiateisti. Kamal Palani Jafi taasen kuuluu Bahai-uskontoon.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Ja samalla ajaa poliittista islamia?

Käyttäjän JiriNieminen kuva
Jiri Nieminen

Koska Jukka Wallin lopettaa poliittisen islamin ajamisen?

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #5
Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #9

Kannattamalla poliittista islamia, joka on aika kummallista. Eikö jonkun aatteen omaava ihminen pyri omalla toiminnallaan juuri lisäämään oman aatteensa ja arvomaailmansa kannatusta.

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #10

No voisitko kertoa millä tavoin kannattaa poliittista islamia? Onko nyt esittää mitään faktaa vihjailuille?

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #11

Hän omalla fb-sivullaan ilmoitti kannattavansa poliittista islamia...

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #12
Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #13

Vaan mitä?

Edit 15.31 Odotan vastausta vieläkin..

Käyttäjän TaruElkama kuva
Taru Elkama Vastaus kommenttiin #14

Mitään faktaa ei siis löydy. Odotan faktaa edelleen. Klo on 15:34

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #15

Asetin Tarulle eston kommentoida, kun alkoi toisto kampanja.

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen Vastaus kommenttiin #16

"Hän omalla fb-sivullaan ilmoitti kannattavansa poliittista islamia..."

Jota et linkannut mitenkään etkä edes laittanut lainausmerkkeihin mitä oli mahdollisesti sanonut......

Toki voit bannata minutkin, mutta Taruhan esitti ihan loogisen kysymyksen, johon olisi kaivannut vastausta. Bannailetko aina noin helposti ja epäloogisesti?

***************
Mitä itse henkilöihin tulee niin Kamal Palani Jafi vaikuttaa aika lapselliselta ja "turhalta" jätkältä (turhalta siksi että on epäviisas ja naiivi.. johtunee nuoruudestakin... toivottavasti tuosta kasvaa). Typerää lähteä twiiteissä kannattamaan väkivaltaa. Bahai-uskovaiset eivät muistaakseni kyllä kannata väkivaltaa että olisiko mies sitten käsittänyt omankin uskontonsa vähän väärin tai sitten on otettu kontekstista pois tekstejä kunnolla.... enhän miestä tunne.

Ozan Yanarista tiedän vielä vähemmin. Siksi kai olisikin ollut järkevää että olisit vain vastannut Tarulle että muutkin olisivat saaneet selville mihin ihmeeseen viittaat. Auttaisi paljon ettei tarvitsisi selvittää jokaisen henkilön some-historiaa.

"Edellä mainituista ainakin Kamal Palani Jafi on ilmoittanut edustavansa nimenomaan poliittista islamia."
No Taru kai halusi tietää vaikkapa linkin tuohon. Voisi kelvata muillekin ettet pidä sitä vain omana salaisena tietonasi. Bahai joka kannattaa poliittista islamia kuulostaa vähän not-so-bahai-uskovaiselta, mutta toki näin voi olla. Yleensä islamilaiset vainoavat bahai-uskovaisia mm. koska uskovat ettei ns. "viimeinen ilmoitus" tullutkaan Mohammedilta, vaan Baha’ullahilta.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #24

Ainakin muslimiveljeskuntaan perehtynyt tutkija antaa aivan toisia viitteitä näistä puolueiden islamistiehdokkaista...

Salehzadeh: Ääri-islamistit ovat soluttautuneet Suomen politiikkaan
https://www.youtube.com/watch?v=q_IfvVjJRzg

Käyttäjän KamalPalaniJafi kuva
Kamal Palani Jafi

Moi. Kun luin tämän blogikirjoituksen, niin mietin hetken, että pitäisikö itkeä vai nauraa. Kirjoituksessasi on muutama iso valhe, jonka toivon sinun pikaisesti korjaavan:

1. En ole muslimi.
2. Vastustan poliittista islamia jyrkästi. Olen kirjoittanut aiheesta muutaman blogikirjoituksenkin tänne. Tässä ovat kirjoituksien linkit.
a) http://kamalpalanijafi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/23...
b) http://kamalpalanijafi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/23...

3. Voisitko jatkossa ottaa selvää faktoista, ennen kuin alat julistamaan ja maalailemaan ihmisiä. Pysytään jatkossakin totuudesta. Mukavaa jatkoa sinulle.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #27

Totuudessa on hyvä pysyä,mutta hengailet muun muassa Suldaanin kanssa joka on yhdistetty eräisiin ääriaineksiin, kuten Abu Anas al-Finland nimiseen tyyppiin,niin se antaa kuitenkin hieman eri kuvan mitä sinä yrität taas antaa...

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Taru voi laittaa linkin myös siihen väittämään, että Kamal Palani Jafi kuuluu Bahai-yhteisöön, kun en netistä tätä hakemisella löytänyt muuta kuin

http://mvlehti.net/2016/03/22/vantaan-demarinuorte...

Korjaan jos olen väärässä siitä, että hän ei edistäisi Poliittista islamia kun hän vastaisi "poliittinen islam on eri asia kuin islam" Oikeastaan ei ole poliittista ja uskonnollista islamia, vaan on yksi islam...

Käyttäjän jussikangasluoma kuva
Jussi Kangasluoma

Miten Taru laittaa linkin jos sinä laitat eston?

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #22

Käsittääkseni minulle voi lähettää viestin tai lähestyä vaikkapa fb-kautta, jos näin haluaa tehdä. Spämmäys ei ole itseisarvo.

Käyttäjän OlliBackstrom kuva
Olli Bäckström Vastaus kommenttiin #23

"Spämmäys ei ole itseisarvo."

Kunnioitettavaa, että Jukka Wallin yltää näin armottomaan itsekritiikkiin.

Käyttäjän KamalPalaniJafi kuva
Kamal Palani Jafi

Olipas hyvät tietolähteet sinulla.

Otitko tässäkään koko totuudesta selvää, vai tartuitko MV:n ansaan?

Oikasu asiaan: http://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/377803-kohu...

Pysytään jatkossakin totuudessa ja koko totuudessa, eikö niin.

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin Vastaus kommenttiin #28

Välillä selittelyn makua... :) Kyllä totuudessa on hyvä pysyä.

Käyttäjän steffers kuva
Tatu Ahponen

Siis onko Wallinin teesi nyt, että vasemmistoliitosta tekee ateistisen puolueen se, että se kannattaa... humanismia? Ainakin "kristillinen humanismi" on jo ihan tunnettu käsite: https://en.wikipedia.org/wiki/Christian_humanism

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Ei se mitä lukee puolueen säännöissä, vaan myös mitä he edustavat arvoiltaan. Minusta kannattamalla muslimiveljeskunnan tavoitteita rakentaa suurmoskeijaa, he toimivat oman puolueensa sääntöjä vastaan.

Ainakin minusta humanismi ja islam ei kuulu samaan lauseeseen.

"Puolue luotiin vuonna 1990 Suomen Kansan Demokraattisen Liiton ja Suomen Kommunistisen Puolueen pohjalle. Kyseisen vuoden lopulla myös Demokraattisen Vaihtoehdon kansanedustajat liittyivät puolueeseen"

Käyttäjän IlkkaSalo1 kuva
Ilkka Salo

Kaikki uskonnot ovat minkä tahansa yhteiskunnan kannalta haitallisia. On jopa noloa ja yleensä typerää johtaa jotain yhteiskuntapoliittisia ohjelmia ylipäänsä mistään uskonnosta. Sellaista typeryyttä esiintyy valitettavan paljon kaikissa yhteiskunnissa yhteiskuntamuodosta riippumatta. Typeryyksiä tulee sanoa typeryyksiksi ja typeryyksiä laukovaa ihmistä typerykseksi. Kaatopaikalle kuuluvat niin kristinsuko, islam, judaismi, hinduismi...ja loistaa voi jatkaa niillä tuhansilla muilla uskonnoilla.

Moraalisesti degeneroitunneempia ovat minkä tahansa uskonnon kannattajat. On suorastaan moraalinen imperatiivi vastustaa kaikkia uskontoja ja eliminoida niiden haitat - myös Suomessa.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

Vihervasemmiston suviksien logiikka ei ole aukotonta.

Toimituksen poiminnat